YvetteHermundstad

Hon leder Victoriakonserten

Yvette Hermundstad får ärofyllt uppdrag igen

Den folkkära programledaren Yvette Hermundstad ska återigen leda Victoriakonserten. Det blir hennes tredje år i rad men ingen gång har varit den andra lik. De senaste åren har förutsättningarna för Victoriakonserten sett helt olika ut och i år blir det en konsert inför några hundra åskådare på Borgholms slott.

– Det känns roligt och ärofyllt att för tredje gången få förtroendet att programleda firandet av Kronprinsessan. Det är en så speciell dag och det känns speciellt kul att i år ha möjlighet att bjuda in lite publik för firandet på plats. Jag är som alltid förväntansfull och ser mycket fram emot att få hylla historiens 43:e Victoriapristagare, säger Yvette Hermundstad.

– För tredje året i rad genomför vi Victoriakonserten på en ny spelplats med helt nya förutsättningar. Därför känns det väldigt skönt att kunna ha med Yvette igen. De senaste åren har hon lett firandet av Kronprinsessan på ett strålande sätt och jag är övertygad om att hon kommer göra ett kanonjobb även i år, säger Stephan Rimér, ansvarig för Victoriadagarna.

Victoriakonserten äger rum på Borgholms slott och sänds i SVT1 och SVT Play onsdag 14 juli kl 21:00. Sedan tidigare är det klart att skridskoåkaren Nils van der Poel tilldelas Victoriapriset. Artisterna som ska uppträda presenteras inom kort.

Lämna en kommentar

Drygt 2,5 miljoner kr till Kronprinsessan Victorias fond

19 augusti, 2021

Under årets Victoriakonsert inkom drygt 2,5 miljoner kr till Kronprinsessan Victorias fond, vilket är en ökning med 35 procent från året innan.

De uppträder på Victoriakonserten

5 juli, 2021

Nu är det klart vilka artister som uppträder på den SVT-sända Victoriakonserten 14 juli.

Nils van der Poel tvingas avsluta sin utmaning

1 juli, 2021

Efter 24 timmars cykling, 67 körda mil och 42 510 insamlade kronor tvingades Victoriapristagaren Nils van der Poel bryta sitt cykellopp.

Nils van der Poels underbara resa genom Sverige – 205 mil på 82 timmar

29 juni, 2021

På onsdag morgon inleder Nils van der Poel sin underbara resa genom Sverige. Och du är självklart välkommen att följa med honom, eller åtminstone se honom swisha förbi just din ort.

Internationell ungdomsturnering i padel lanseras på Öland

22 juni, 2021

Under årets Victoriadagar på Öland lanseras Synsam Padel Cup, en ungdomsturnering med stora internationella ambitioner. Turneringen spelas 13-14 juli.

Nils van der Poels extrema utmaning blir en del av Victorialoppet

11 juni, 2021

Victoriapristagaren Nils van der Poel ska cykla 205 mil från Vittangi i norr till Smygehuk i söder. Målet är att cykla på under 82 timmar och samla in 205.000 kronor till Kronprinsessan Victorias fond.