spc2022

Synsam Padel Cup 2022 - Öland 9-11 juli

Snart öppnar anmälan till sommarens stora ungdomsturnering i padel, Synsam Padel Cup.

Den 9-11 juli 2022 genomförs tävlingen för andra året och har tävlingsklasser i åldrarna 14, 16 och 18 år. Deltagare från flera länder kommer göra upp om segern och den åtråvärda Fabrice Pastor Trophy.

Anmälan görs via Rankedin här.

Under Victoriadagarna på Öland 2021 lanserades Synsam Padel Cup, en ungdomsturnering med stora internationella ambitioner. Turneringen spelas i Borgholm på Öland under Victoriadagarna i samband med Kronprinsessan Victorias födelsedag. Premiäråret deltog endast svenska spelare men till 2022 kommer även spelare från andra länder att bjudas in. Bakom initiativet står Victoriadagarna, Synsam, Fabrice Pastor med Monte Carlo International Sports och APT Padel Tour, samt Padel Arena Borgholm och Ölands Turismorganisation.

Målsättningen med turneringen är att bidra till padelns utveckling i Sverige och världen genom att erbjuda en internationell, prestigefylld ungdomsturnering för framtidens padelstjärnor. Turneringen ska sträva efter att vara inspirerande för såväl spelare som ledare. Barn och ungdomar ska få möjlighet att dela erfarenheter med likasinnade, utveckla sitt spel och tävla i internationell konkurrens.

APT Padel Tour är en global professionell padeltour för både damer och herrar, grundad av Fabrice Pastor. APT:s målsättning är att få padelsporten att växa globalt.

Synsam är en av Europas ledande aktörer inom optik och är engagerade i barn och ungas möjlighet till en aktiv livsstil.

Padel Arena Borgholm är en av Sveriges modernaste padelanläggningar med fyra utomhusbanor, två inomhusbanor, två väderskyddade banor och två singelbanor - alla med professionell standard och med bästa läge i centrala Borgholm.

På bilderna nedan ser ni 2021 års vinnare Victor Forsberg, Theo Melander, Valdemar Gelinder, Erik Nordström, Willy Släryd och Isaac Wiman, som vann en träningshelg i Kungsbacka under APT Padel Tour.

33-_DSF1758
4-_DSF1543
15-_DSF1583
47-_DSF1823
59-_DSF1912
71-_DSF2011

Lämna en kommentar

Victoriavandringen

10 maj, 2022

Victoriavandringen Upplev unika naturen på Södra Öland – en del av UNESCO’s världsarv. Victoriavandringen invigs på morgonen och pågår sedan hela måndagen den 11 juli. En vandringsdag för hela familjen. I år genomförs vandringen i Penåsa, utanför Kastlösa i Mörbylånga kommun. Stora Alvaret utgör en av 15 svenska platser listade på Unesco’s världsarvslitsta. I trakterna …

Victoriavandringen Läs mer »

Biljetter till Victoriakonserten

21 april, 2022

Torsdagen den 21 april klockan 10.00 släpps biljetterna till Victoriakonserten via kalmarsalen.se   Victoriakonserten är den årliga hyllningen till H.K.H Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag den 14 juli. Firandet sker på Borgholms Slott och bjuder på framträdanden av framstående artister, utdelning av Victoriapriset och insamling till Kronprinsessan Victorias Fond. En exklusiv möjlighet att få vara på …

Biljetter till Victoriakonserten Läs mer »

Victoriadagarna 2022

14 april, 2022

Årets Victoriadagar siktar på att bli en riktig folkfest. Veckan bjuder på ett stort antal aktiviteter. Den kulminerar på Kronprinsessans födelsedag den 14 juli med en kunglig häst- och vagn-kortege genom centrala Borgholm upp till den tv-sända Victoriakonserten i slottsruinen. Men veckan innehåller självklart mycket mer än så. Den bjuder på en rad olika sportevenemang …

Victoriadagarna 2022 Läs mer »

Victorialoppet 2022

1 mars, 2022

Anmälan till Victorialoppet den 15 juli 2022 är nu öppen.

Drygt 2,5 miljoner kr till Kronprinsessan Victorias fond

19 augusti, 2021

Under årets Victoriakonsert inkom drygt 2,5 miljoner kr till Kronprinsessan Victorias fond, vilket är en ökning med 35 procent från året innan.

De uppträder på Victoriakonserten 2021

5 juli, 2021

Nu är det klart vilka artister som uppträder på den SVT-sända Victoriakonserten 14 juli.